nl en de fr
De groothandel in sensorische producten en materialen van de Benelux
0
Winkelwagen
€ 0,00
Hulpmiddelen / Theraputty /

Mohdoh Kids & Volwassenen

Mohdoh Kids & Volwassenen

Mohdoh AromaTheraPutty combineert het kneden met 'putty' met de geur van essentiële oliën uit de aromatherapie.  Het kneden met Mohdoh geeft een positieve uitwerking op lichaam en geest.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mohdoh AromaTheraPutty combineert het kneden met 'putty' met de geur van essentiële oliën uit de aromatherapie. 
Het kneden met Mohdoh geeft een positieve uitwerking op lichaam en geest. Er wordt immers gebruik gemaakt van de positieve eigenschappen van aromatherapie. Aromatherapie is een soort alternatieve geneeswijze. Hierbij wordt gebruik gemaakt van etherische oliën en geuren. Zo zijn er wel honderden oliën waarvan de geur een bepaalde verlichtende werking heeft.

Aromatherapie maakt gebruik van diverse geuren. De ene geur (denk daarbij aan munt of eucalyptus) werkt opwekkend, verfrissend, stimulerend en activerend. Deze aromatheraputty is geschikt voor kinderen met een slaperig brein. Er zijn ook geuren (zoals lavendel) die een ontspannende werking hebben op het brein. Mohdoh combineert in zijn aromatheraputty de principes van aromatherapie met klei.
 

Praktische informatie

Kneed de aromatheraputty 5-10 minuten waardoor de geur vrijkomt. En ervaar de positieve effecten op lichaam en geest. Plaats de klei na gebruik terug in het potje. Bij regulier gebruik van 5-10 minuten kneden kan de aromatheraputty een 30tal keer gebruikt worden.

De aromatheraputty van Mohdoh is gemaakt van Cellulose, papierpulp, vermengd met lucht. Het is compleet recyclebaar, net als de verpakking.

De gebruikte essentiële oliën hebben een ECOCERT keurmerk. Dit betekent dat ze puur natuur zijn. De Mohodoh putty is dus een natuurlijke klei met een pure geur! 
 

AromaTheraPutty Mohdoh KIDS collectie

Hieronder een opsomming en uitleg van de geuren van de kinderrange van Mohdoh aromatheraputty. (informatie volgt nog)

  • Are we there yet

Kneden met de 'Are we there yet' aromatheraputty is een effectieve en leuke manier om zee-, auto- of vliegreisziekte te behandelen. Kneed het deeg om de zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën te verdampen en in te ademen. De geur van deze mohdoh putty zal helpen om misselijkheid te verminderen.

  • Breathe

Kneden met de 'Breathe' putty van mohdoh is een effectieve en leuke manier om verlichting te ervaren bij hooikoortssymptomen zoals hoesten, verkoudheid en ademhanlingsproblemen. Kneed de putty om de zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën te verdampen en in te ademen. De speciale geur van deze putty helpt het ademhalen te vergemakkkelijken.

  • No worries ( = minder piekeren)

Kneden met de 'No worries' aromatheraputty is een effectieve en leuke manier om verlichting te bieden bij stress en angst. Kneed de mohdoh putty om de zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën te verdampen en in te ademen. De speciale putty 'No worries' helpt om rust te ervaren en de focus te herstellen.

  • Smart

Kneden met de 'smart' putty is een effectieve en leuke manier om de geest en het lichaam te helpen ontspannen en tot rust te komen. Kneed met de mohdoh klei om de zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën te verdampen en in te ademen.

  • 40 Winks (= beter slapen)

Kneden met de '40 winks ' is een effectieve en leuke manier om om te gaan met rusteloosheid, slapeloosheid of slaapproblemen in de kindertijd. Kneed het deeg om de zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën te verdampen en in te ademen. De '40 winks' van Mohdoh helpt om vermoeide geesten te ontspannen en een goede natuurlijke slaap te bevorderen.

  • Time Out / Chill Out (= beter ontspannen)

Kneden met de 'time out ' is een effectieve en leuke manier om om te gaan met prikkelbaarheid / overprikkeling gedurende de dag. Kneed het deeg om de zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën te verdampen en in te ademen. De 'time out' aromatheraputty van Mohdoh helpt om overprikkeling te verminderen en heeft een ontspannende werking op lichaam en geest.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Over ons

Sensory Tools is de Groothandel voor al je Sensorische producten en coachingsmaterialen in de Benelux. 

Sensory Tools verkoopt kwalitatief hoogwaardige en veilige producten aan (web)winkels, instellingen, scholen en therapie-praktijken.

Contact

info@sensorytools.nl
Tel: 0031-(0)851304360

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  exclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Welkom bij Sensory Tools, de groothandel voor sensorische producten en coachingsmaterialen in Europa

Registreren
Na registratie online, ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomstmail en kun je na inloggen onze verkoopprijzen zien.


Wie kan bij ons registreren en inkopen?
-  wederverkopers (webwinkels, thuiszorgwinkels, fysieke winkels)
-  (zorg) instellingen, therapiepraktijken en scholen

Heb je vragen?
Neem contact op via info@sensorytools.nl

Tot ziens!
Nicole & Suzanne