nl en de fr
De groothandel in sensorische producten en materialen van de Benelux
0
Winkelwagen
€ 0,00
Rombi Puzzle

ROMBI is een innovatief, creatief spel met 16 of 36 ruitvormige houten blokken met afgedrukte patronen die worden samengevoegd tot multidimensionale speelvarianten.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Rombi

Het is een speels hulpmiddel om tijdens het ontspannen de concentratie, het leren en de prestaties te vergemakkelijken en te verhogen. Gebaseerd op meerdere jaren onderzoek door een team van Europese leiders op het gebied van onderwijs, persoonlijke ontwikkeling, onderwijs, psychologie, management en wiskunde, deze innovatie is ontwikkeld, getest en is nu beschikbaar voor creatief gebruik door een breed scala van gebruikers.

Het ontwerp van de Rombi puzzel geeft de prioriteit aan ruimtelijk bewustzijn als een basiscomponent van perceptie. Dit is net zo belangrijk voor het effectief leren en problemen oplossen als voor fysieke vaardigheden. Immers de perceptuele (ruimtelijke) organisatie bepaalt hoe de geest de cognitieve functies, geheugen, aandacht, overzicht, fijne motoriek en grove motoriek coördineert. 

Regelmatig puzzelen met Rombi kan de ruimtelijk organisatorische vaardigheden verbeteren. Immers, uitgaande van de neuroplasticiteit van de hersenen, zal het vele oefenen het maken en verbeteren van hersenverbindingen stimuleren.  Dit kan dus leiden tot verbeteringen in de ruimtelijke organisatorische vaardigheden.

Spelen
Rombi is ontworpen voor kinderen van 7 jaar tot boven de 70. Creatief spel is een van de geneugten van het leven en ook onmisbaar voor de expressie van intelligentie. Neem een ​​time-out met je kinderen, of steel een paar minuten om te genieten met Rombi.

Ontspannen
In de drukke wereld van vandaag zijn kinderen en volwassenen in een constante staat van opwinding, onder druk om te presteren. Ontspanning is van vitaal belang voor ons welzijn en gemoedsrust, en toch is uitschakeling niet gemakkelijk. Neem een ​​pauze - op het werk Kantoor, thuis, neem een ​​rustig moment en denk aan niets anders dan waar u het Rombi-blok in uw hand neerlegt.

Focus
In staat zijn om te focussen is van vitaal belang, en wanneer we ons hierin overvragen, raken we overbelast en kunnen we niet bereiken waar we naar streven. Krijg Rombi in je handen, voel dat je visie bij elkaar komt en zie jezelf in actie. Je zult niet geloven wat je kunt totdat je Rombi hebt geprobeerd!

Leren
Het begrijpen van nieuwe onderwerpen vereist het opnemen en verwerken van informatie vanuit meerdere perspectieven. Het voorbereiden van het mentale raamwerk met Rombi maakt de weg vrij, met verbluffende resultaten. Je zult een andere kijk hebben op je mogelijkheden na je eerste puzzel, en je wilt niet meer zonder Rombi naar kantoor!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Over ons

Sensory Tools is de Groothandel voor al je Sensorische producten en coachingsmaterialen in de Benelux. 

Sensory Tools verkoopt kwalitatief hoogwaardige en veilige producten aan (web)winkels, instellingen, scholen en therapie-praktijken.

Contact

info@sensorytools.nl
Tel: 0031-(0)851304360

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  exclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Welkom bij Sensory Tools, de groothandel voor sensorische producten en coachingsmaterialen in Europa

Registreren
Na registratie online, ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomstmail en kun je na inloggen onze verkoopprijzen zien.


Wie kan bij ons registreren en inkopen?
-  wederverkopers (webwinkels, thuiszorgwinkels, fysieke winkels)
-  (zorg) instellingen, therapiepraktijken en scholen

Heb je vragen?
Neem contact op via info@sensorytools.nl

Tot ziens!
Nicole & Suzanne