nl en de fr
De groothandel in sensorische producten en materialen van de Benelux
0
Winkelwagen
€ 0,00

Distributeur Chewigem

Sensory Tools is trotse en exclusieve distributeur van het merk Chewigem in Europa.
Chewigem is een kauwsieraden merk afkomstig uit Schotland en al sinds 2010 flink aan de weg timmert. En de kauwkettingen en kauwarmbanden als ook fidgets van dit merk kenmerken zich door gebruik van prachtige en unieke designs en vrolijke kleuren. En, niet onbelangrijk, deze kauwkettingen zijn gemaakt uit 'medical grade' siliconen, de meest veilige siliconen voor je kind en zijn vrij van schadelijke stoffen.
 

Distributeur Senseez

Sensory Tools is exclusieve distributeur van de vibrerende kussens van Senseez in de Benelux. Deze trilkussens, zoals ze ook genoemd worden, helpen kinderen en volwassenen om de zintuigen te kalmeren en ontspannen. Zo heeft de monotone trilling op kinderen en volwassenen met autisme een kalmerend en ontspannend effect. Maar de Senseez vibrerende kussens zijn ook ideaal voor prikkelzoekers (beweeglijke kinderen of kinderen met bijvoorbeeld ADHD). Door de tactiele prikkel (de trilling) zullen zij wat minder bewegen op hun stoel en worden ze wel geactiveerd om beter op te letten in de klas.
 

Distributeur Mohdoh

De mohdoh aromatheraputty combineert de positieve eigenschappen van putty met aromatherapie. Wat is er niet heerlijker dan even een paar minuten friemelen en kneden met de putty om weer helemaal ZEN te zijn, of juist gefocused. Uiteraard zijn we trots dat we voor dit merk de ditributie voor Europa mogen verzorgen! 
 

Distributeur Made By Us

Soms heb je van die pareltjes, dit merk is er een! Made By Us maakt mooie design producten voor gevoelige en zorgintensieve kinderen. Hierbij laat de eigenaresse Mette zich inspireren door haar zoon met autisme en ADHD. De producten van Made By Us helpen kinderen met autisme, adhd, angsten en slaapproblemen. Maar de verzwaringsproducten zoals de Hairy Hugger is eveneens zeer geschikt om in te zetten bij dementerende ouderen. De verzwaring helpt hen bij onrust en prikkelbaarheid.
Sensory Tools is dan ook erg gedreven om dit merk groots te maken in Europa en mag zich exclusieve distributeur in deze regio noemen.

Foto

Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:

Over ons

Sensory Tools is de Groothandel voor al je Sensorische producten en coachingsmaterialen in de Benelux. 

Sensory Tools verkoopt kwalitatief hoogwaardige en veilige producten aan (web)winkels, instellingen, scholen en therapie-praktijken.

Contact

info@sensorytools.nl
Tel: 0031-(0)851304360

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  exclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Welkom bij Sensory Tools, de groothandel voor sensorische producten en coachingsmaterialen in Europa

Registreren
Na registratie online, ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomstmail en kun je na inloggen onze verkoopprijzen zien.


Wie kan bij ons registreren en inkopen?
-  wederverkopers (webwinkels, thuiszorgwinkels, fysieke winkels)
-  (zorg) instellingen, therapiepraktijken en scholen

Heb je vragen?
Neem contact op via info@sensorytools.nl

Tot ziens!
Nicole & Suzanne